SDTO-opleidingspakketten

Korte inhoud:

Inleiding

70 % van het aardoppervlak bestaat uit water: oceanen, zeeën en meren. Dit water krioelt van het leven.  Het spreekt voor zich dat men niet zomaar kan beginnen duiken in open water.  Het is dan ook de bedoeling dat een technische en fysieke training gecombineerd met een theoretische kennis, je in de toekomst veilig in voor jou, ongekende wateren zal loodsen.

Duikschool Scuba Diving Team vzw (kortweg SDTO vzw) is een Oostendse watersportvereniging (zonder winstbejag) aangesloten bij het door BLOSO erkende Verbond van Vlaamse Watersportverenigingen (VVW vzw) en oefent in het Stedelijk Zwembad Brigitte Becue van Stad Oostende.

Geregeld nemen kandidaat-duikers contact op, om op korte termijn een brevet te behalen. Veilig duiken is echter meer dan vluchtig een openwaterduikje maken en een brevet behalen.  Bij ons leer je op een verantwoorde manier duiken, waarbij we vooral oog hebben voor veiligheid, duiktechniek en duikplezier.

De ware betekenis hiervan ontdek je wel als je met de toffe sfeer binnen onze vereniging kennis maakt. We zijn er bovendien fier op dat we een grote, actieve en niet-commerciële duikclub zijn.  Niet-commercieel, want onze duikinstructeurs stellen zich gratis ter beschikking om jou op te leiden.

Misschien wens jij ook die boeiende onderwaterwereld te ontdekken?  Waarom dan niet eens een duikinitiatie volgen?

Voor meer info en contactgegevens kan je terecht op onze website https://www.sdto.be

Stats

OS
Linux s
PHP
8.3.7
MySQLi
10.6.17-MariaDB-1:10.6.17+maria~ubu2204
Tijd
02:31
Cachen
Gedeactiveerd
Gzip
Geactiveerd
Gebruikers
157
Artikels
63
Artikel weergave hits
1312639